Konak Belediye’den Ardeşen Zaferi

Ege Perla Konak Belediyespor, deplasmanda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü 23-18 mağlup etti.

 Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ile Ege Perla Konak Belediyespor müsabakasının ilk yarısı 10 – 10 ile skor eşitliği bozulmaz iken, ikinci yarı maça üstünlüğünü koyan deplasman ekibi sahadan 23 – 18 ‘ lik skor ile gülen taraf oldu.

 

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal  Durak müsabaka sonrası yaptığı açıklamada : " Mağlubiyette kimseyi suçlamadığını söyleyerek, "Derin bir kadroya sahip değiliz. Sakatlık olduğu zaman oyunda tempoyu arttıracak oyuncumuz yok. Tabiki bu bir mazeret değil. Oyun, konuk takımın hakkıydı " dedi. 

Ege Perla Konak Belediyespor Antrenörü Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ise yaptığı açıklamada : " Bugün sahada çok iyi mücadele ederek  güzel bir galibiyet aldık. Müsabakanın ikinci yarısında daha üstün performans sergiledik. Önümüzdeki iki müsabakada kazanıp devreyi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Ayrıca Ardeşen yetkilileri ve hentbol severler bizi çok iyi ağırladı. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. " dedi.

SALON: Ardeşen MYO

HAKEMLER: Abdullah Özdeniz, Okan Kurt

ARDEŞEN GENÇLİK SPOR KULÜBÜ: Jelena Pirsl , Serpil Abdioğlu, Kübra Şen 1, Perihan Topaloğlu 7, Neslihan Yakupoğlu 3, Maria Adina Ghidoarca 1, İoana Manoila 3, Rüveyda Halıcı 2, Mesude Adıyaman, Mehtap Gençoğlu 1

EGE PERLA KONAK BELEDİYE SPOR: Daria Mazurenko, Ece Öztokat 5, Fatma Özbahar, Ayfer Bulut 4, Tanja Vuckoviç 6, Çiğdem Biçer 4, Selin Başaran 4, Tuana Bezroviç, Tamara Radiç

İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR: Kübra Şen, Perihan Topaloğlu(Ardeşen Gençlik ve Spor), Tamara Radiç, Fatma Özbahar(Ege Perla Konak Belediye Spor)

Haber

Haber

Bakmadan Geçme