Konak Belediyesi İddialı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Konak Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezonda Süper Lig de mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

 Ligi, Türkiye şampiyonu olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezonda süper ligde mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Konak Belediye Spor’un gururlarından olan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ile birlikte Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Sezonu Kadınlar 1. Lig’de şampiyon olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Kulübü önümüzdeki sezon Kadınlar Süper Lig’inde mücadele etmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon için iki yeni oyuncunun iç transferini gerçekleştirdiklerini belirten antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, 11 oyuncuyla yeni sezonda da yollarına birlikte devam edeceklerini söyledi. Dülgerkaraoğlanoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Büşra Başgüden’i İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de Ceren Akyol’u renklerine bağladıklarını kaydetti. 13 kişilik takım oyuncularıyla yeni sezonda da bomba gibi olacaklarını ifade eden Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, sezona iddialı hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise, şampiyon olan takımı kutlayan ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde de başarı beklediğini kaydederek, "Geçtiğimiz sezon büyük gurur yaşatan oyuncularımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bu yıl kadroya iki yeni oyuncu ekledik. Önümüzdeki yıl zorlu bir mücadele bizi bekliyor. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Başarılı bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: IHA
 

Hentbol Bayanlar Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

Hentbol Erkekler Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

Bakmadan Geçme