Konak Belediyesi’nden Başkana Ziyaret

Hentbol Bayanlar Süper Ligin Yeni Ekibi Konak Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ve yabancı transferleri Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı makamında ziyaret etti.

 Sırbistan’dan üç oyun kurucu ve Ukrayna’dan transfer ettiği kaleci ile sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, Sırp oyuncularla birlikte Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı makamında ziyaret ederek süper ligde de başarılı olma sözü verdi.

Takıma katılan yeni kanlarla birlikte bu yıl da sahalarda çok iyi mücadele edeceklerine inandıklarını söyleyen antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, Başkan Tartan’ın da desteğini aldıklarını belirtti. Dülgerkaraoğlanoğlu, “Takımımıza yaptığımız transferlerle şimdi daha da güçlüyüz. Avrupa Kupası için hedeflerimiz büyük. Hükümetin belediye spor kulüplerine verdiği katkıyı düşürmesine rağmen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kısıtlı imkanlarla takımımızın en büyük destekçisi. Biz de Türkiye ve İzmir hentbolu için elimizden geleni yapacağız. Geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon olarak kapatarak süper lige yükseldik, burada da rakiplerimizle en iyi şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Sırp sporcuları kutlayarak İzmir’de mutlu olacaklarını söyledi. Tartan, “Takımın renklerine katılmanız bizi mutlu etti. Takımı ve İzmir’i seveceğinizi, burada mutlu olacağınızı düşünüyorum. Güçlü bir takımız, bu yıl da istediğimiz başarıyı yakalayacağımızdan kuşkum yok. Birincilik iddiamız olmasa da ilk 5’e hatta 2’ye gireceğinize inanıyorum” diyerek takıma bol şanslar diledi.

Antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, ilk maçlarını 15 Eylül’de Ankara’da Gayespor’la yapacaklarını, İzmir’de de 22 Eylül’de Antalya Muratpaşa Belediyespor’la mücadele edeceklerini belirterek İzmirlileri destek vermeleri için maçlara davet etti.

 

Bakmadan Geçme