Konak Belediyespor Hentbol Takımı Kapanıyor Mu?

Çeşitli branşlarda en üst lig kategorilerinde 4 takımı bulunan Konak Belediyespor’un bu ekiplerinin gelecek sezon mücadele edip etmeyeceği henüz netleşmedi.

Çeşitli branşların en üst lig kategorilerinde 4 takımı bulunan KonakBelediyespor’un bu ekiplerinin gelecek sezon mücadele edip etmeyeceğihenüz netleşmedi.

Geçen sezon hentbolda,Bayanlar Süper Ligi’nde, kadınlar basketbolda 1. Lig’de, voleyboldaAcıbadem Erkekler Ligi’nde ve kadınlar futbolunda da 1. Lig’de mücadeleeden Konak Belediyespor’un takımlarından kadın basketbol ve erkekvoleybol ekipleri lige kalmayı başardı. Kadın hentbol takımının da ortasıralarda kendisine yer bulduğu Konak Belediyespor’un bu sezonŞampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlara imza atan kadın futbol takımı buhafta galip gelmesi halinde Kadınlar 1. Ligi’nde geçen sezonun ardındanbu yıl da şampiyonluğunu ilan edecek.

Ancakbu ekiplerin gelecek sezon için liglerinde mücadele edip etmeyeceğihenüz netleşmedi. Kadın futbol takımı dışındaki branşlarda geriçekilmeyi düşünen Konak Belediyespor’un ekipler için İzmir BüyükşehirBelediyesi ile görüşeceği öğrenildi. Bu ekiplerin mevcut borçlarınınbulunduğu, sponsor bulunmaması halinde takımların kapatılabileceğibildirildi.

Anadolu Ajansı

Bakmadan Geçme