Konya Selçuklu Belediyesi SK, Beykoz’a geçit vermedi

Erkekler 1. Liginde haftanın en önemli karşılaşması Konya Selçuklu Belediyespor ile Beykoz Belediyespor arasında oynandı. Çay TV'nin Canlı yayınladığı maç sonunda ev sahibi takıma 32-31 mağlup olan Beykoz Belediyespor, 8.maçında ilk kez mağlubiyet ile tanışmış oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken, Beykoz Belediyesi SK, Konya Selçuklu Belediyesi SK Kalecisi Mehmet Emre’ye takılırken farkı 1-2 sayı arasında tutmayı başardı. 6-6 beraberlikle geçilen ilk 13 dakikanın ardından ev sahibi takım 10-6 gibi 4 gollü bir seri yakaladı.

Selçuklu Belediyesi SK kalecisi Mehmet Emre bu süre zarfında Cengiz Hatırnaz ile kullanılan iki 7 Metre atışını kurtararak takımına hayat verdi. Maçta üçüncü 7 metre atışından bu kez topun atış çizgisine Ufuk gelirken önce onun golü, ardından Tamer ve sonrasında Refik’in golleri ile üçlü bir seri yakalayan Beykoz Belediyespor farkı tek gole kadar indirdi 10-9. Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça kaliteli bir oyuna sahne olurken takımların zaman cezası almaması ve centilmence mücadele sergilemeleri oyuna büyük keyif kattı. Selçuklu Belediyesi ilk yarıyı 19-12 önde kapatarak soyunma odasına üstün giden taraf oldu.

İkinci yarıya Beykoz Beledieyspor Ümit ve Tamer gibi iki uzun adamı ile bulduğu goller ile farkı azaltma çabası içine girerken, devrenin ilk 6 dakikası geride kaldığında ev sahibi takımın 21-15 üstünlüğü vardı. Beykoz Belediyespor, Konya Selçuklu Belediyespor oyuncusu  Dursun Ali’yi durduramadı. Son 6 dakikaya girildiğinde Cengiz-Recai ve Zeki ile bulduğu goller ile oyuna ortak olan misafir ekip, ev sahibi ekipte Dursun Ali’nin 2 Dakika cezası alması ile farkı kapatamaya başladı. Maçın bitimine son 30 saniyeye girildiğinde 32-30 geride olan Beykoz Belediye SK Recai ile bulduğu gol ile farkı tek sayıya kadar indirdi 32-31 .

Bu kritik anlarda Beykoz Belediyespor son mola hakkını kullandı. Ancak son pozisyondan istediğini alamadı.  Konya’ya yenilgisiz gelen Beykoz Belediyespor bu sonuçla hem yenilmezlik ünvanını hem de liderliği Selçuklu Belediyesi SK’ya bırakarak döndü. 

Bakmadan Geçme