Konyaaltı Belediyespor gençlere şans verdi

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası C grubunda mücadele eden Konyaaltı Belediyespor, Kastamonu'da gerçekleşen elemelerde üç maçın ikisinden galibiyetle ayrıldı.

HENTBOLHABER.NET – İlk gün Kastamonu temsilcisi Araç Belediyespor ile karşılaşan Mavi Kelebekler, maçın büyük bölümünde süre alan genç oyuncularının üstün performansıyla 26-22’lik skorla galip gelirken, elemelerin ikinci gününde ise İzmir Gençlik Merkezleri Gençlik ve Spor Kulübü’nü yine genç oyuncularının iyi oyunuyla mağlup etmesini bildi. Son maçında Kastamonu Belediyesi GSK’ya 40-22 mağlup olan Konyaaltı Belediyespor, genç oyuncularının daha fazla süre aldığı Türkiye Kupası Grup müsabakalarından çeyrek finale kalan ekip oldu.

Başantrenör Birol Ünsal, ‘’Kupa bizim için yeni bir serüven. Kupaya gerçekten çok istiyoruz. İki maça da genç oyuncularımızla çıktık. Gençler için de iyi bir deneyim oldu. Yöneticilerimizin genç oyuncularımıza olan desteği takdire şayan. İnşallah Konyaaltı Belediyespor kendi kaynaklarıyla çok iyi bir takım olacak. Kupada çeyrek finali garantiledik. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

OYNAMA ŞANSI BULDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

Takımın genç oyuncularından Tuğba Sungur ise, genç oyunculara şans verilen bir kupa dönemi yaşadıklarını belirtti. Sungur, ‘’Oynama şansı bulduğumuz ve kazandığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen hocalarımıza, yönetime ve başkanımıza çok teşekkür ederim’’ dedi.

 

Bakmadan Geçme