Konyaaltı Belediyespor - Kastamonu Belediyespor: 33-30

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final ikinci yarı finalinde Konyaaltı Belediyespor, Kastamonu Belediyespor ile karşılaştı.

THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan yarı final ikinci maçında Konyaaltı Belediyespor, Kastamonu Belediyespor'u 33-30 mağlup etti.

Müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. Hücumda daha etkili olan Konyaaltı Belediyespor skor avantajını elde etti. İlk devrenin ilk 15 dakikasında Konyaaltı Belediyespor 3-4 gol farka skoru çıkarsa da ilk devrenin sonlarında Kastamonu Belediyespor toparlandı ve aradaki farkı kapattı. Konyaaltı Belediyespor devre arasına 14-13 önde giren taraf oldu.

Müsabakanın ikinci devreside karşılıklı gollere sahne oldu. Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'u kovaladı. Ancak Konyaaltı Belediyespor ikinci devrede skor üstünlüğünü elde tuttu ve müsabakayı 33-30 kazandı.

Müsabakanın bu sonucunda Konyaaltı Belediyespor ikinci finalist oldu ve Armada PRaxis Yalıkavak'ın HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Finalinde rakibi oldu.

Bakmadan Geçme