Konyaaltı Belediyespor, sürdürülebilir liderlik peşinde

Konyaaltı Belediyespor, 7 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kastamonu Belediyespor maçından galibiyetle dönmek istiyor.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 7’nci hafta maçında lider Konyaaltı Belediyespor, deplasmanda Kastamonu Belediyespor kulübü ile karşılaşacak.

Ligde oynadığı 6 maçın 5’ini kazanan Mavi Kelebekler, Yalıkavak karşısında aldığı mağlubiyete rağmen liderliğini sürdürüyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Kastamonu Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek evinde aldığı mağlubiyeti telafi etmek isteyen Konyaaltı Belediyespor, maça bu moral ve motivasyon ile hazırlanıyor.

ESEN, HEDEFİ OLAN BİR TAKIMIZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son birkaç dakikasına önde girdikleri Yalıkavak maçının kaybedilmesini nazar boncuğu olarak nitelediklerini söyledi.

Esen, “Geçen hafta kendi seyircimiz önünde, çok da iyi oynadığımız maçı son dakikalarda rakibe hediye ettik. Hedefi olan takımlar zaman zaman böyle yol kazaları yaşayabilir ama mühim olan sezon sonunda ligi nerede tamamlayacağımız. Kastamonu Belediyespor maçıyla beraber yeni bir galibiyet serisinin başlayacağına inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

MAÇ PAZAR 15:00’TE

Kastamonu Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 7 Kasım Pazar günü saat 15:00’te Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Mücadeleyi Mehmet Küntay Taşkın-İsmail Doğan hakem ikilisi yönetecek.

Sporseverler maçı, Konyaaltı Belediyesi youtube ve sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilecek.

Bakmadan Geçme