Konyaaltı Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz

Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ni 8'inci sırada tamamlayarak lige tutunan Konyaaltı Belediyespor, 2021/22 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

HENTBOLHABER.NET – Yeni transferler ile birlikte kadrosunu güçlendiren Konyaaltı Belediyespor, çalışmalarına Birol Ünsal yönetiminde devam ediyor.

Başantrenör Birol Ünsal, takıma yönelik yaptığı değerlendirmede, şu ifadeleri kullandı: “Yeni sezon hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız, sakatlanmanın olmadığı bir sezon yaşarız. Konyaaltı Belediyesi olarak hedefimiz bu sezon üst sıralarda yer almak.  Antalya’yı Süper Ligi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Geçen yıl düşmemek üzere takım kurmuştuk. Oyuncularımız çok iyi performans sergiledi ve sezonu iyi yerde tamamladık. Bu sene daha iyi bir ekiple daha üst sıraları hedefleyen bir takım kurmaya çalıştık. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. İddialı bir takım oluşturduk. Uyumlu bir takım yaratabilirsek hedefimize varır, Antalya’yı Avrupa’da temsil ederiz” dedi.

BAŞKAN ESEN’İN TAKIMA GÜVENİ TAM

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de yeni sezon için bütün takımlara başarı diledi. Mavi Kelebekler için iyi bir transfer dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Esen, bu sezon daha iddialı olduklarını aktardı. Esen, “Geçen yıl ilk kez mücadele ettiğimiz Süper Lig’de kızlarımız bizi çok heyecanlandıran mücadelelere imza attı. Geçen sezon ilk kez bir araya gelen oyunculardan oluşan takımımız, Süper Lig’de kalıcı bir takım olduğunu gösterdi. Bu sezon çok daha güçlü bir takım oluşturduk. Sporcularımıza ve hocalarımıza güvenimiz tam. En iyi noktada ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme