Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, kendi evinde konuk ettiği Aksaray Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü mağlup etmeyi başardı.
Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, kendi evinde konuk ettiği Aksaray Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 28-22’lik skorla mağlup etti.
Kadınlar Hentbol Süper Ligi 7. hafta müsabakasında kendi sahasında Aksaray Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk eden Konyaaltı Belediyespor, 30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketini unutmadılar ve maç öncesi sahaya “Geçmiş olsun İzmir” yazılı pankart ile çıktı.
Konyaaltı Belediyespor, Aksaray Belediyespor karşısında ilk yarıyı 17-13 skorla tamamladı. İkinci yarıda temposunu artıran Mavi Kelebekler, peş peşe attığı başarılı şutlarla rakibi karşısında farkı açtı. Maçın sonuna kadar üstün olan ev sahibi ekip müsabakayı 28-22 skorla kazandı.
A Milli Erkek ve Kadın Plaj Hentbol Takımlarımızın mücadele ettiği,... Haberin Devamı..
Serdar Seymen: "Elimizden gelenin en iyisini... Haberin Devamı..
Mehmet Korer Koral: “Finale çıkmayı... Haberin Devamı..
Hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulunan Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mesut Ilgın,... Haberin Devamı..
Türkiye'nin Uluslararası Kadın Hakemleri Pinar Ünlü Hatipoğlu - Mehtap... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar 2. Ligi'nde Ankara THF Spor Kompleksi'nde... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off yarı final... Haberin Devamı..