Konyaaltı Belediyespor’dan Yalıkavak’a çelme

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 20'nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaşan Konyaaltı Belediyesi, karşılaşmayı 28-25'lik skorla kazandı.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi 20’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaşan Konyaaltı Belediyesi, karşılaşmayı 28-25’lik skorla kazandı. 

Türkiye Kadınlar Hentbol Ligi 20’nci hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, deplasmanda Yalıkavak Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Konyaaltı Belediyesi etkili başladı. Mavi Kelebekler, ilk dakikalardan itibaren maçta etkili oynadı. Eksik kadrosu ile mücadele eden Yalıkavak Spor Kulübü, yakalamış olduğu fırsatları cömertçe harcadı. Konyaaltı Belediyesi, karşılaşmanın ilk devresini 14-11 önde tamamladı. 

NAMAĞLUP TAKIMI DEVİRDİ

İkinci yarıda kalede Isabella Noelle Mben Bediang, kurtarışlarıyla maça damga vurdu. Mavi Kelebekler, iyi savunma ve etkili hücumlarla maç boyunca üstünlüğünü korudu. Konyaaltı Belediyesi, Esra ve Monika’nın sayılarıyla maç sonuna kadar üstün oynadı. Son dakikalara önde giren Mavi Kelebekler, maçı 28-25 kazandı. Konyaaltı Belediyesi, bu galibiyetle ligin namağlup tek takımı Yalıkavak’ı yenmeyi başardı. Maç sonunda Konyaaltı Belediyesi sporcuları, büyük sevinç yaşadı.

Bakmadan Geçme