Konyaaltı’ndan bir deplasman galibiyeti daha

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 21'inci hafta karşılaşmasında deplasmanda Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaşan Konyaaltı Belediyesi, maçtan 32-29'luk skorla galibiyetle ayrıldı.

HENTBOLHABER.NET –Hentbol Kadınlar Süper Ligi 21’inci hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, deplasmanda Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Geçen Hafta sonu Yalıkavak Spor Kulübü’nü mağlup eden Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, Eskişehir’den de galibiyet ile döndü.

Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası 8-6 Konyaaltı Belediyesi’nin üstünlüğü ile geçildi. Mavi Kelebekler, sahada etkili bir oyun sergilerken maçın ilk devresini 17-13 önde tamamladı.

Konyaaltı Belediyesi, ikinci yarıda sahaya istediği oyunu yansıttı. Mavi Kelebekler, iyi savunma ve etkili hücumlarla maç boyunca üstünlüğünü korudu. Mavi Kelebekler’de Ayşe Dinç ve Yulia etkili oynadı. Konyaaltı Belediyesi, karşılaşmayı 32-29’luk skorla kazandı.

Konyaaltı Belediyesi, bu skorla ligdeki galibiyet sayısını 11 maça çıkardı.

Maç sonunda Konyaaltı Belediyesi sporcuları, galibiyeti kutladı.

Bakmadan Geçme