Konya’da Hedef Amasya!

Hentbol 1. Ligi A Klasmanından Süper Lige yükselme mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor Hentbol takımında, Amasya Taşova maçının hazırlıkları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu ligin en güçlü ve tecrübeli takımı Anafen karşısında alınan yenilgiyi tamamen unutan Mavi-Beyazlılar, Amasya karşısında galip gelerek yeniden çıkış yakalamak istiyor. Topladığı 9 puanla ligin 4. sırasında bulunan Amasya temsilcisini yenmek isteyen Selçuklu Belediyespor da ise, Alper’in sakatlığı devam ediyor.

Antrenör Hasan Bakar, Alper’in eksikliğinin takımda hissedildiğini ve oyun düzenlerini önemli ölçüde etkilediğini belirterek, "Alper sakatlıktan kurtuldu ve takımla birlikte antrenmanlara başladı. Ancak tamamen iyileştiğinden emin olmadan Anafen karşısında sahaya sürmedik. Aynı şekilde Amasya maçında da oynatmayabiliriz. Ancak sonraki maçlarda sahadaki yerini alacağını düşünüyorum. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Amasya Taşova maçını kazanarak sahamızda aldığımız yenilgiyi telafi edeceğiz. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve istediğimiz sonucu almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Amasya Taşova-Selçuklu Belediysepor karşılaşması 09 Aralık 2012 Pazar günü saat: 13:00 da oynanacak. Mavi-bezazlılar bu zorlu karşılaşma için Cumartesi günü sabah erken saatlerde Konya’dan hareket edecek.

Bakmadan Geçme