Konya’da Mutlu Son

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2.Tur’unda istediği sonucu alan Konya Selçuklu Belediyespor’da yüzler gülüyor.

SelçukluBelediyespor Hentbol Takımı, Türkiye kupası maçında karşılaştığı Kayseritemsilcisi Atlas Eğitimi 49-34 lük skorla farklı mağlup etti.

Mavi-Beyazlılar ilk yarısını 26-18 önde kapattığı karşılaşmadan, 49-34 lük skorla farklı galip ayrıldı. Selçuklu Belediyespor, son derece başarılı bir performans sergileyerek farklı kazandığı karşılaşmada aldığı galibiyetle büyük moral kazanırken, Türkiye Kupası mücadelesinde de yoluna devam etmeye hak kazandı. Mavi-Beyazlılar, kupa yolunda bundan sonra süper lig takımları ile eşleşecek.

Haber

Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Antrenörü Hasan Bakar, Atlas Eğitim takımını yenmeyi başardıkları için son derece mutlu olduğunu söyledi. Bakar, "Rakibimizi kupada saf dışı etmemiz ve yola devam etmemizi çok arzu ediyorduk ve bunu başardık. Öncelikle oyuncularımızı gösterdiği performans nedeniyle kutluyorum. Kupada bundan sonra süper lig takımları ile oynayacağı ve bu takımımız için büyük bir tecrübe olacak. İnşallah buruda çıkacağımız maçlarda kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. Bu maçla birlikte artık birinci devrenin de sonuna geldik. oldukça yorulan takımımız bir süre dinlendikten sonra ikinci yarının hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

 

Bakmadan Geçme