Konya’da Türkiye Kupası Heyecanı

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı Türkiye kupası maçı için sahaya çıkıyor. Mavi-beyazlıların rakibi Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanında mücadele eden her ikip Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında kozlarını ortaya koyacaklar.

Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Antrenörü Hasan Bakar, Atlas Eğitim Spor Kulübünü yenmek istediklerini söyledi. Bakar, "Rakibimizi kupada saf dışı etmemiz durumunda bundan sonraki maçlarda eşleşeceğimiz takımlar Süper lig takımları olacak. Bu durdum bizim için oldukça önemli. Çünkü takımımızın süper lig takımları ile oyun oynamasını bu konuda tecrübe kazanmasını istiyorum. İnşallah evimizde oynayacağımız kupa maçını kazanarak lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Konyalı spor severlerin maça gelerek takımımıza destek olmasını bekliyoruz" dedi.

Atlas Eğitim Antrenörü Levent Kaya yaptığı açıklamada :" Türkiye Kupası İkinci Tur maçının çok önemli bir maç olduğunu ve KonyaSelçuklı Belediye maçını kazanarak adımızı ilk 8’e yazdırıp, Süper Ligtençok kaliteli takımları evimizde ağırlamak istiyoruz." dedi. Kaya, "TakımdaHüseyin Altınkol’un sakatlanmasından dolayı sol oyun kurucu mevkiinde çokönemli bir sporcunun eksik olacağını ve buna rağmen takımımın fizikselve mental açıdan Türkiye Kupası maçına hazır olduğunu" belirtti. Hedeflerinin en az yarı finale kadar gelmekolduğunu belirten Kaya, Konya’dan Kayseri’ye galibiyetle dönmekistediklerini ifade etti.
 
Selçuklu Belediyespor-Kayseri Atsal Eğitim Türkiye Kupası maçı Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda 26 Aralık Çarşamba günü saat: 17:00 da oynanacak.

Bakmadan Geçme