Korer Koral, Mehmet Emre ve Ozan Erdoğan konuştu

Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü'nün başantrenörü Mehmet Korer Koral ile kupa sahibi oyuncuların açıklamalarda bulundu.

Tuğba Akkesen/hentbolhaber.net – Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımı, HDI Sigorta Hentbol Türkiye Kupası finalinde Beykoz Belediyesi GSK’yı 34-33 mağlup ederek şampiyon oldu.

Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü’nün başantrenörü Mehmet Korer Koral ile kupa sahibi oyuncuların açıklamaları şu şekilde: 

“Finale yakışır bir maç oldu.”

Mehmet Korer Koral, “İki takımı da kutluyorum. Finale yakışır bir maç oldu. Kazanan biz olduğumuz için mutluyuz. Mücadele eden her oyuncumu kutluyorum. Her zaman yanımızda olan Camiamıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra lige odaklanacağız. Ligde adım adım giderek şampiyon olacağımıza inanıyorum.” dedi.

“Kupayı, depremde kaybettiğimiz Cemal Kütahya için kazandık.”

Beşiktaş Yurtbay Seramik oyuncusu Mehmet Emre, “Allah bir şekilde burada olmayı bana nasip etti. Bu kupayı depremde kaybettiğimiz Cemal Kütahya için kazandık. Duygularım çok yoğun.” dedi.

“Çok mutluyuz.”

Son olarak Ozan Erdoğan ise şu görüşlerde bulundu: “ Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Çok mutluyuz. Şimdi lige odaklanacağız. İlk hedefimizi gerçekleştirdik, şimdi bir hedefimiz kaldı.”

Bakmadan Geçme