Korer Koral: 'Türkiye Kupası'nda ilk adımı geçtik'

Türkiye Kupası Erkekler C grubu maçları 11-13 Mart tarihleri arasında Sivas'ta Taha Akgül Spor Salonu'nda oynırken, Beşiktaş Çeyrek Final biletini kaptı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler C grubu içerisinde oynanan ilk maçta, Sivas Gençlik Spor Kulübü ile Beşiktaş Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Siyah – beyazlı ekibin üstün performansıyla maç 37 – 19 Beşiktaş Spor Kulübü’nün galibiyeti ile sonuçlandı. Grup müsabakalarının ikinci maçı olan Hatayspor’u ise 23–34 skor ile mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, son oynadıkları Antalyaspor’u da 42-32 skor ile mağlup ederek sahadan galibiyet ile ayrıldı. Bu sonuçlar sonucunda Beşiktaş, C grubunda oynamış olduğu 3 maç sonunda toplamda 6 puan alarak grubunu namağlup şekilde zirvede tamamlayarak, çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu.

“Lig ile beraber Türkiye Kupası’nın da sahibi olmak istiyoruz”

Beşiktaş’ta Başantrenör Mehmet Korar Koral düşüncelerini Hentbolhaber.Net’e paylaştı.

Koral’ın ifadeleri şu şekildedir: “Bizim için önemli olan Türkiye Kupası’nda ilk adımı geçtik. Bundan sonra final maçlarını da kazanarak ligle beraber Türkiye Kupası’nın da sahibi olmak istiyoruz. Bu anlamda bu mücadeleyi gösteren tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Her zaman bizi destekleyen Başkanımıza, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum.”

Beşiktaş Spor Kulübü’nün, Antalyaspor maçı karşısında en skorer oyuncuları 6 sayı ile  NIKOLA CRNOGLAVAC, ŞEVKET YAĞMUROĞLU oldu.

Bakmadan Geçme