Köyceğiz Belediye Başkanı'ndan Hentbolhaber.Net'e teşekkür

Köyceğiz'de 20.kez gerçekleşen Prof. Dr. Yaşar sevim Üniversiteler Plaj Hentbolu şampiyonası ile ilgili olarak Köyceğiz Belediyesi Başkanı Kamil Ceylan, basın bildirisi yayınladı.

HENTBOLHABER.NET – Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan yayınlamış olduğu basın bildirisi ile Hentbolhaber.Net’e canlı yayınları için teşekkür etti.

Turnuva süresi boyunca sabah ve akşam seanslarında farklı zaman dilimlerimde 10’dan fazla maçı canlı olarak yayınlayan Hentbolhaber.Net’e Belediye Başkanı teşekkür etti. Köyceğiz Belediye Başkanı Sayın Kamil Ceylan’ın basın bildiris şöyle:

Köyceğiz Belediye Başkanı'ndan Hentbolhaber.Net'e teşekkür

“TEŞEKKÜRLER…

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Üniversiteler Sporları Federasyonu, Türkiye Hentbol Federasyonu, İlçemiz Köyceğiz Kaymakamlığı’nın destekleri ve Belediyemiz organizasyonu ile gerçekleştirilen 20. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonasında;

Muğla Büyükşehir Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, İlçe Kaymakamımıza, İlçe Jandarma Komutanına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, İlçe Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunu Ekibine, Köyceğiz Belediye Spor Kulübüne, Sivil Toplum Temsilcilerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye çalışanlarımıza, 5 günlük etkinliğimiz boyunca konuklarımıza kontenjan açan, Kaunos Otel, Panorama Otel, Alila Otel, Özay Otel, Rose Apart,Flora Otel, Yakamoz Apart ve Tango Pansiyon işletmecilerine, yine 5 günlük etkinliğimiz süresince bizleri yalnız bırakmayan 20.Yıla özel canlı yayınları için Hentbolhaber.Net’e, Yerel Gazetecilerimize ve diğer emeği geçen herkese, katılımlarıyla bizleri onurlandıran Köyceğiz Halkıma, Misafirlerimize ve Hentbol severlerine sonsuz teşekkürlerimi sunar, müsabakalar sonrasında kupa alan alamayan tüm takımlarımızı kutlar, Başarılarının devamını dilerim.

SAYGILARIMLA…”

 




Bakmadan Geçme