Köyceğiz ‘de Plaj Hentbolu Turnuvası Başladı

Köyceğiz 17. Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası törenle başladı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulması ve saygıduruşuyla başlayan törende, mehter takımı gösteri yaptı. Törenkapsamında, Köyceğiz kordonunda kortej yürüyüşü yapıldı. 

TürkiyeÜniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Hentbol Teknik Kurul Başkanı Yrd.Doç. Dr. Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1998’de 9takımla başlayan turnuvanın, bu yıl 17’ncisini 24 takımlagerçekleştirdiklerini söyledi. 

Turnuvaya 13 ayrıüniversiteden erkek ve kadın takımların katıldığını belirten Eler, "Uzunyıllardır turnuvaya katılarak bizlere destek veren üniversitelerimizeteşekkür ediyorum. Burada sadece hentbol değil dostluklar da pekişiyor.Köyceğiz denildiği zaman, akla hentbol geliyor" dedi. 

Eler,Köyceğiz’in ikliminin hentbola uygun olduğunu dile getirerek, federasyonolarak turnuvayı başka bir yerde yapmayı düşünmediklerini ifadeetti. Eler, Köyceğiz halkına ve idarecilere de desteklerinden dolayıteşekkür etti. 

Haber

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. 

KöyceğizBelediyesi Delta Plajı’nda yapılan şampiyonada, Orta Doğu Teknik,Dumlupınar, Marmara, Fırat, Ankara, Yüzüncü Yıl, Gazi, Hacı Bektaş-ıVeli, Celal Bayar, Muğla Sıtkı Koçman, Gaziantep, Kastamonu, SüleymanDemirel üniversiteleri ve Köyceğiz Belediye Spor Kulübü’nden 12’si kadınolmak üzere 24 takım mücadele edecek.

Haber

 

Bakmadan Geçme