Köyceğiz Plaj Hentbolu 13-17 Haziran'da

18. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası 13-17 Haziran 2015 tarihleri arasında Köyceğiz Belediyesine ait Delta plajında yapılacak.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası’nın artık klasikler arasında yeraldığını söyledi.

Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası’nın Köyceğiz Belediyesinin ev sahipliğinde organize edildiğini kaydeden Ceylan, “1998 yılında başlayan ve Köyceğiz’de 18 yıldır ulusal ve uluslararası katılımla devam ederek bir klasik haline gelmiştir. Tüm üniversite ve spor camiasının kanıksadığı Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, bu yıl da gerçekleştirmek ve devam ettirmek adına bir eğitimci olarak onur duyuyorum. Katkıda bulanan ve emeği geçen öncelikle şampiyonamıza, adını verdiğimiz merhum hocamız Sayın Yaşar Sevim’i rahmetle anıyor ve dönem belediye başkanlarımıza, tüm hentbolcularımıza, üniversitelerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sporseverleri Köyceğiz’e bekliyoruz
Turnuvanın dolu dolu dört gün geçeceğini ifade eden Ceylan, “Bu organizasyonun gerçek spor erdemliliği anlayışı içinde yaklaşılması adına tüm sporcularımıza başarılar diliyor tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi spor çatısı altında birleştiren şampiyonamıza tüm hentbol severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan Akdeniz ve Ege bölgesinin birleştiği, yeşil ile mavinin buluştuğu Köyceğiz’e bekliyoruz” diye konuştu.

 

Haber: Ömer Kundakçı

Bakmadan Geçme