Köyceğiz Plaj Hentbolu Turnuvası başladı

Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvasının 19. su başladı

19. Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbolu Turnuvası başladı. Turnuva 08-12 Temmuz 2016 tarihleri arasında Köyceğiz Belediyesi Delta plajında yapılacak.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, turnuvaya tüm sporseverleri davet etti. 
1998 yılından bu yana belediyenin ev sahipliğinde organize edilen turnuvanın Köyceğiz’de bir klasik haline geldiğini belirten Ceylan, Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonasını devam ettirmekle bir eğitimci olarak onur duyduğunu dile getirdi.

Ceylan; “Değerli hentbol severler, 18 yıldır ulusal ve uluslararası katılımla, devam etmesinde katkıda bulanan ve emeği geçen öncelikle şampiyonamıza, adını verdiğimiz merhum hocamız Sayın Yaşar Sevim’i rahmetle anıyor ve dönem belediye başkanlarımıza, tüm hentbolcularımıza, üniversitelerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Akdeniz ve Ege Bölgesinin birleştiği yerde Köyceğiz Gölünün kucakladığı yeşil ile mavinin buluştuğu Köyceğizimizde, sizlerin de katılımıyla canlanan bir şampiyona olarak artık Köyceğiz’in bir parçası haline gelmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hentbolcuları Köyceğiz’de konuk etmekten mutluluk duyuyoruz. Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi spor çatısı altında birleştiren şampiyonamıza tüm hentbolseverleri bekliyoruz. Bu organizasyonun gerçek spor erdemliliği anlayışı içinde tüm sporcularımıza başarılar diler tüm kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. İlçemizi onurlandırmanız bizleri mutlu edecektir” dedi.

Cihat Cura – İHA

Bakmadan Geçme