Köyceğiz’de Nadi Pirci, Mehmet Deniz ve Behçet Çimen konuştu

Erkekler Hentbol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Köyceğiz Belediyespor’da sezon hazırlıkları sürüyor.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Hentbol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Köyceğiz Belediyespor’da sezon hazırlıkları sürüyor.

Hentbol branş sorumlusu Mehmet Nadi Pirci, basın mensuplarına, Süper Lig için oluşturdukları yeni kadronun günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlandığını söyledi.

Haber

Köyceğiz Belediyesi SK Hentbol Branş Sorumlusu Mehmet Nadi Pirci Foto: AA

Kolej havasında bir takım oluşturmaya çalıştıklarını aktaran Pirci, “Muğla’mızın bünyesinden çıkmış, dışarıda oynayan arkadaşlarımızı buraya çağırdık. Şu anda 14 kişilik bir kadromuz var. Altı sezon önce Bölgesel Lig’de başladığımız mücadelede Süper Lig’e çıkmayı başardık. Hedefimiz öncelikle ligde kalmak.” diye konuştu.

Köyceğiz’de spor salonu inşasının kısa sürede biteceğini ve maçları da burada oynayacaklarını kaydeden Pirci, “3-4 maçımızı Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynayacağız. Köyceğiz’in 35 bin nüfusu var. Süper Lig’e çıkmayı başaran bu takımı, Köyceğizlilerin maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber

Köyceğiz Belediyesi SK Başantrenör Mehmet Deniz Foto: AA

Başantrenör Mehmet Deniz de tarihi bir başarı yakaladıklarına vurgu yaparak, “Şu anda hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. 5-6 transfer yaptık. Hemen hemen çoğu Süper Lig tecrübesi olan arkadaşlarımız. Genç bir kadro, dinamik bir kadro. Tabii ki ilk sezon olduğu için çok daha heyecanlı, çok daha güzel geçecek diye düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Haber

Köyceğiz Belediyesi SK Takım Kaptanı Behçet Çimen Foto: AA

Takım kaptanı Behçet Çimen ise hentbola Muğla altyapısında başladığını hatırlatarak, Süper Lig’de mücadele edecekleri için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Bakmadan Geçme