Köyceğiz’de Şenlik Başladı

16. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası, Turnuva Yürüyüşü , Gösteri Maçı ve Hoşgeldin Partisi ile başladı.

Köyceğiz Kaymakamlığının destekleri , Köyceğiz Belediyesi ve Üniversite Sporları Federasyonunun organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan 16. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası , 08-12 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılacak. Turnuvaya 16 Erkek , 14 Bayan olmak üzere 30 takım katılıyor.

Gündüz tekne turu ile başlayan şenlikte, tekne turu dönüşünde kura çekimi  gerçekleşti.
 

Haber

Kura çekimi sonrası Köyceğiz meydanında Atatürk Büstüne çelenk konulması , Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından , Atatürk Kordonu üzerinden müsabakaların yapılacağı sahaya  Turnuva Yürüyüşü gerçekleşti.

Haber

Turnuva yürüyüşünün ardından , müsabaka sahasında Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay yapmış olduğu konuşmada: " Köyceğiz’de güzel bir beş gün geçireceğiz. Uzaktan , yakından gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Herşeyin dolu dolu güzel bir ortamda geçmesini temenni ediyor,  katılan herkese teşekkürler."dedi.
 

HaberHaber

Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici : " Organizasyonu sağlayan , katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum, hepinize saygılar sunuyorum."dedi.

Son olarak organizasyon komitesinden Serdar Eler yapmış olduğu konuşmada ise : "Ramazan öncesi daha katılım beklediğimiz turnuvamıza, katılımın yüksek olması sebebiyle mutluyum. Turnuvamıza 30 takım katılmış bulunmakta. Ramazan öncesi gelen takımlara çok teşekkür ediyorum. Sakatlık olmadan sportmenlik içerisinde güzel bir turnuva olmasını diliyorum."dedi.
 

Haber

Konuşmalarından ardından gösteri maçı nefesleri kesti. Birbirinden güzel gollerin sergilendiği gösteri maçında güzel goller ayakta alkışlandı.

Haber

Bakmadan Geçme