Köyceğiz’in Şampiyonları Belli Oldu

Bayanlarda Gazi Üniversitesi, erkeklerde de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 16. Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Şampiyonasında şampiyonluğa ulaşam ekipler oldular.

Köyceğiz’de 30 Kız-Erkek takımın mücadele ettiği 16. Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Şampiyonasında Bayanlarda Şampiyon Gazi Üniversitesinin ardından Dumlupınar Üniversitesi ikinci , Hacettepe Üniversitesi üçüncü, Trakya Üniversitesi ise dördüncü oldu.

Haber

Şampiyon Gazi Üni.


Erkeklerde ise Şampiyon Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ardından, Odtü Üni. ikinci ,  Gazi Üniversitesi üçüncü, Ankara Üniversitesi de dördüncü olmabaşarısını gösterdi.

Haber
Şampiyon Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi


Ödül töreninde ise Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici , Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ,
Muğla İl Encümen Üyesi Burak Erbay,Köyceğiz İlçe Spor Müdürü Osman Merkiz  hazır bulunarak dereceye giren takımlara ödüllerini verdiler.

Geleneksel olarak 16. Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Şampiyonasının en değerli oyuncu ve kalecileri seçildi.

En değerli erkek oyuncu ODTÜ’den Mehmet Demirezen olurken ,  En değerli bayan oyuncu ise Dumlupınar Üniversitesinden Seda Saygan oldu.

Turnuvanın en değerli erkek kalecisi  Sercan Aslan İstanbul Üniversitesinden olurken , en değerli bayan kaleci ise Gazi Üniversitesinden Funda Uçar oldu.

Son Final Günü müsabaka resimleri ve detayları için aşağıda linki yer alan foto galeriyi ziyaret ediniz.

FOTO GALERİ ‘yi ziyaret ediniz..

 

Sitemizde Yer Alan Resimleri Kaynak Göstererek Kullanabilirsiniz!!!

Bakmadan Geçme