Kubilay’ın koruyucu melekleri

Isparta Çarşı, Kubilay Yılmaz ve ailesini yalnız bırakmadı…

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz HT’nin genç Sağ Kanat oyuncusu Kubilay Yılmaz’ın Isparta Davraz Özel Yaşam Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor.

ÜZÜCÜ KAZA

Yılmaz ailesinden alınan son bilgiye göre Kubilay verilen ilaçların kesilmesiyle uyanıyor. Ağır ilaçlar nedeniyle genç oyuncunun uyanması biraz zaman alıyor. Milli oyuncunun vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve önlem amacıyla uyutulduğu belirtilmişti.

KUBİLAY YILMAZ’IN SON DURUMU

Hentbol ve Beşiktaş camiası nefesini tutmuş geç oyuncudan gelecek iyi haberi bekliyor. Ancak bu haberi bekleyen bir grup var ki, haberi alır almaz hastaneye koştu. Yılmaz ailesi hastaneye varmadan Kubilay’ın başında nöbet tutmaya başladı.

Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu “Çarşı”nın Ispartalı üyeleri dün akşamdan bu yana Kubilay Yılmaz’ın tedavi gördüğü hastaneden ayrılmıyor. Yılmaz ailesini bir an olsun yalnız bırakmayan Isparta Çarşı, büyük duyarlılık göstererek hastane önünde kalabalık oluşturmamak için küçük gruplar halinde nöbet tutuyor.

Çarşı Isparta’dan lise öğrencisi Can Şensöz, Kubilay uyanıp başka bir yere gidene kadar hastanedeki destek nöbetinin devam edeceğini söyledi. Lise son sınıf öğrencisi Can’a göre Yılmaz ailesinin yanında olmak bir Beşiktaşlılık ödevi.

İşte Isparta Çarşı’nın nöbetteki genç üyelerinden birkaçı…

Haber

Bakmadan Geçme