Kübra Özyılmaz yuvada kaldı

Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Zağnos Spor Kulübünde orta oyun kurucu Kübra Özyılmaz takımda kaldı.

Kırmızı-mavi-beyazlı ekiple olan sözleşmesini uzatan Özyılmaz, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde 1 yıllık mukaveleye imza attı. İmza törenine Zağnos Spor Kulübü genel Saymanı Abdülaziz Baş ile yönetici Adem Kahraman katıldı.

ÖZYILMAZ: “SON DERECE MUTLUYUM”
İmza töreninde konuşan Özyılmaz, yeniden Zağnosspor için mücadele edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Zağnosspor’da yeni sezonda da forma giyecek olmaktan son derece mutluyum. Takımımızın bu yıl ciddi hedefleri var. Bu hedeflerin peşinde, bu forma altında mücadele verecek olmak son derece heyecan verici. Bana inanan ve yeniden takımda tutan teknik heyetimize ve yönetimimize teşekkür ediyorum.”

KAHRAMAN: “KADROMUZU GENİŞ TUTUYORUZ”
Kübra’nın takımda kalması ile ilgili konuşan kulüp yöneticisi Kahraman ise, geleceği olan, yetenekli ve çalışkan bir oyuncuyu kadroda tuttuklarını ifade ederek; “Yeni sezon için kadroyu mümkün olduğunca iyi oyunculardan oluşturmaya çalıştık ve geniş tuttuk. Kübra’da takım içinde hırsıyla ve mücadelesiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Kendisini takımda tuttuk ve sözleşmemizi uzattık” dedi.

Bakmadan Geçme