Küçüklerde Şampiyon İzmir Büyükşehir

10-15 Haziran 2013 tarihinde İzmir’de organize edilen Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Final Günü Resim Galerisi İçin Tıklayınız…

16 Takımdan 14 takımın katıldığı şampiyonada mutlu sona ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyespor Küçük Kız Hentbol takımı oldu. Final maçında rakibi Üsküdar Belediyespor’u yenmeyi başaran İzmir’li kızlar, Kupayı büyük bir çoşku ile kaldırdılar.

3.4.’lük müsabakasında ise gülen taraf  İzmir Temsilcisi Kemalpaşa Belediyespor oldu. Rakibi Antalya Muratpaşa Belediyespor’u yenen Kemalpaşa’lı kızlar Türkiye 3.lüğü İzmir’e ikinci kupayı getirdiler.

Kupa töreninde İzmir Hentbol İl temsilcisi Taner Çetindere ve MHK Üyesi Faruk Akman, Turnuvanın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen  ve her zaman hentbolcuların yanından olan GSİM İzmir Müdürü Metin KAPLAN‘a plaket takdim ettiler.

Haber

Turnuvanın Gelişime açık sporcusu olarak Kemalpaşa Belediyespor’dan  Zeliha Nur Pincal seçildi. Ödülünü Doğa Okulları genel koordinatörü Tunç Dağal verdi.

Haber

Şampiyonanın gol kraliçesi Üsküdar Belediyespor’dan Bilgenur Öztürk oldu. Ödülünü MHK üyesi Faruk akman verdi.

Haber
 

Şampiyonanın 4.cüsü Antalya Muratpaşa Belediyespor, Madalya ve Plaketlerini İzmir A Klasman Gözlemcileri Rıfat Pala ve Satılmış Kavacıklı verdi.

Haber

Şampiyona 3.cüsü İzmir Kemalpaşa Belediyespor oldu. Madalya ve Plaketlerini THF İzmirİl Temsilcisi Taner Çetindere verdi.
 

Haber

Şampiyona ikincisi Üsküdar Belediyespor ise ödülünü ve plaketini İzmir Büyükşehir Belediyesi Sportif direktörü Zeynel Canal ve İzmir Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Kerem Ünal verdi.
 

Haber

Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonu İzmir Büyükşehir Belediyespor ise ödülünü GSİM İzmir İl Müdürü Metin Kaplan’ın elinden aldı.

Haber
 

Müsabaka Resimleri  Eklenmiştir…

Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası Final Günü

Haber10-15 Haziran tarihleri arasında İzmir’degerçekleştirilen Kulüplü Küçükler Bayan Müsabakalarında, Final Maçlarımüsabaka galerisi

Bakmadan Geçme