Kupa Başkanın ellerinde

THF Erkekler 1. Ligi'ne çıkan Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı şampiyonluğun ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret ederek kupayı kendisine hediye etti.

Beykoz spor tarihinde ilk kez bu sezon kurulan Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı 1. lige yükselerek, kısa sürede elde ettiği başarıyla ilçede hem gurur hem de sevinç yaşattı. Takım antrenörleri Akın Yenigün ve İsmail Tarakçı eşliğinde Başkan Çelikbilek’i ziyaret eden sporcular ,sevinçlerini Başkan Yücel Çelikbilek’le paylaştı. Ziyarette Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı ve belediye başkan yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu da hazır bulundu.

Haber

1. Lige namağlup çıkarak şampiyonluğa ulaşan hentbol takımını başarıları dolayısıyla kutlayan Başkan Çelikbilek,  ilçede farklı spor dallarını destekleyerek gençleri teşvik etmeyi amaçladıklarını, yeni saha ve tesislerin tüm spor branşlarına uygun şekilde hazırlandığını, her yıl spora artan değerde önem vererek gençlerin spor olanaklarını artırdıklarını söyledi.

İlçeye kazandırdıkları başarıyla hentbolcularla gurur duyduğunu ifade eden, Başkan Çelikbilek  Beykoz’un adını duyuracak ve gençlere örnek olacak  yeni şampiyonluklar beklediğini sözlerine ekledi.

Ziyarette kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, tüm dünyada çok yaygın bir takım oyunu olan hentbolun ilçemizde de gençlerin ilgisini çektiğini, bu amaçla takımı kurarken deneyimli antrenör ve sporcularla yola çıktıklarını, henüz çok yeni bir takım olmalarına karşın kısa sürede başarıyla ulaştıklarını belirtti.

Bakmadan Geçme