Kupa Başkanın Ellerinde…

İzmir’e tarihindeki ilk Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nı kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyespor Hentbol Erkek Takımı ve finale kadar gelen Kadın Hentbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.

HENTBOLHABER.NET –Tarihi buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay,  Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, Kulüp Başkanı Ersan Odaman ile kulüp yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti ve ortaya işte bu tarihi fotoğraf çıktı.

Haber

Kadın ve erkek hentbol takımı idari ve teknik kadrosu ile hentbolcular, Celal Atik Spor Salonu’na İzmir Marşı eşliğinde alkışlarla girdi. Soyer ve beraberindekiler, sporcuları tek tek tebrik etti. Beşiktaş ile oynanan finalin en değerli oyuncusu seçilen Hentbol Erkek Takımı Oyuncusu Gökhan Örnek, salona en son giren oyuncu oldu ve alkışlar eşliğinde kupayı getirdi. Dev kupanın salona gelişi sırasında büyük coşku yaşandı.

Başkan Soyer, İzmir’de sporun her branşında başarı rüzgarı estiğine dikkat çekerek,  “Süper Lig’de Göztepe’nin yanında artık Atay da var. Altınordu, genç ve yerli kadrosuyla play-off finaline kadar geldi.  Bucaspor, TFF 2. Ligi’ne yükseldi. Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkıp kentimizi temsil etti. Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyespor Hentbol Erkek Takımımız, İzmir’e tarihindeki ilk Türkiye Kupası’nı kazandırırken, kızlarımız da final oynadı” vurgusu yaptı.

Haber

 

“Her başarı, daha büyük başarıların hazırlığı” diyen Soyer, “Sporda çok daha fazlasını başaracağız. Uluslararası turnuvalar ve organizasyonlarla İzmir’i spor kenti yapacağız. Sadece hentbolde değil, tüm branşlarda Avrupa ve Dünya çapında başarılar elde edeceğiz. Sürekli yeni zirveleri test edeceğiz. İyi ki bu kentin damarlarında sporcu kanı dolaşıyor. İzmir Büyükşehir  Belediyespor’un hentbolde yetiştirici kimliğini korurken, çoğu İzmirli sporcularla kazandığı bu kupa, tarihteki yerini almıştır” diye konuştu.

Törenin ardından Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyespor yönetimi, sporcular, idari ve teknik kadro ile özel kupa fotoğrafı çektirdi. Soyer, takım kaptanları Gökhan Örnek ve Burcu Dindar ile de kupalı özel fotoğraf çektirdi.

Kulüp Başkanı Ersan Odaman ise 30-28 kazanılan Beşiktaş final maçı sonrasında giyilen ve şampiyon sporcuların imzaladığı şampiyonluk tişörtünü, Başkan Soyer’e armağan etti.  Odaman, Soyer’e spora destekleri için teşekkür ederek, “Attığımız her adımda sayın başkanımızın büyük desteğini görüyor ve vizyonu ile geleceğe daha da umutla bakıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme