Kupa Başkanın Ellerinde

Nilüfer Belediyespor Genç Erkekler Hentbol takımı, Türkiye Şampiyonasında kupayı alarak alt yapılarda yapmış olduğu oluşumun meyvelerini almaya başladı.

Şampiyonluk Kupası Antrenör Fatih Işık ve Hentbol Şube sorumlusu Abdullah Koç ile birlikte Kulüp başkanı Naci Kale’ye teslim edildi.

Kulüp  Başkanı Naci Kale ; "Her zaman kulüp yönetimi olarak alt yapıya ciddi önem ve destek veriyoruz. Gençlerimiz her zamanki gibi bizleri onurlandırıp gururlandırıyorlar. Nilüfer Belediyespor Türk hentbolunun lokomotifi olarak alt yapıda fabrika gibi üretime devam edecek. Planlamalarıyla ve bir çok projeyle destekleyerek Türk hentbolüne yeni yıldızlar kazandırmaya devam edecektir. Teknik Ekibimizi ve sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Haber

Antrenör Fatih Işık : " Öncelikle Belediye Başkanım Sn. Mustafa Bozbeye ,Kulüp Başkanım Naci Kale beye , Şube sorumlum Abdullah Koç beye , Yönetim Kurulu üyelerimize ,Kulüp Müdürümüz Semih ATLI beye ve Kulüp çalışanlarına bizlere vermiş oldukları büyük destek ,inanç ve güvenden dolayı çok teşekkür ederim. Her zaman önemli başarıların altında ekip bütünlüğü ve özverili çalışması yatmaktadır.

Kulüp olarak sistematik planlamanın, disiplinli ,özverili  ve inançlı çalışmaların sonucunda ciddi bir ekipleşmenin eseridir bu başarılar. Türk hentbolüne heyecan ve kalite katmaya devam edeceğiz. Planlarımız ve projelerimiz ile Türk hentbolüne ciddi kazanımlar sağlamak istiyoruz , ekibimizle bu doğrultuda çalışmalara devam edecektir. Bubaşarılarda emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Şube Sorumlusu Abdullah KOÇ
ise; "Öncelikle teknik ekibi ve sporcularımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Hentbol şubesi olarak istikrarlı yükselişimizi devam ettiriyoruz. Ligde elde edilen 3.lük ve Gençler Türkiye Şampiyonluğu bizleri çok mutlu etmiştir. Yıldızlar ve Küçükler Türkiye Şampiyonasında da Türkiye dereceleri almak istiyoruz. Alt yapı bizler için çok önemli."  dedi.

 

Bakmadan Geçme