'Kupa bizi memnun etti, parola şampiyonluk'

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut Beykoz Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Sağlam, 2021-2022 sezonuyla ilgili düşüncelerini paylaşırken, 2022-2023 sezonu beklentilerini de açıkladı. İyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Sağlam, gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla çalışmalar yürüttüklerini aktardı.

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut

Beykoz Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Sağlam, 2021-2022 sezonuyla ilgili düşüncelerini paylaşırken, 2022-2023 sezonu beklentilerini de açıkladı. İyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Sağlam, gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla çalışmalar yürüttüklerini aktardı.

Sağlam’ın Süper Lig sezonuyla ilgili açıklamaları şöyle: “Bu sezon genç bir ekiple yola çıktık. Genç ekiple beraber Süper Lig’i ikinci sırada bitirmeyi başardık. Aslında şampiyonluğu da ciddi anlamda istediğimiz bir sezondu ama nasip olmadı.  Antalyaspor ve iki Beşiktaş maçını belki kıl payı kaçırdık bir de Spor Toto beraberliğimiz var. Kısmi olarak da olsa pandemi olmadan bir sezonu geride bırakmış olduk. İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.”

“KUPAYLA TAÇLANDIRMAK BİZİ MEMNUN ETTİ”
Beykoz Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Sağlam, Türkiye Kupası’nı kazanmalarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Türkiye Kupası’nda da kupayı almanın mutluluğunu yaşadık. Çok istemiştik. Kupayı Beykoz’a, evimize getirmiş olduk. Camiadan birçok telefon aldık. Bu tebrik telefonları, insanların bizlere ciddi anlamda teveccühünün olduğunu gösterdi. Bundan da memnuniyet duyduk. Beykoz olarak alt yapısıyla, üst yapısıyla, kurumsal anlayışıyla güçlü bir ekip oluşturmaya çalıştık. Türkiye Kupası mücadelemizi daha görünür kıldı. Mücadelemizi kupayla taçlandırmak bizi memnun etti.”

“PAROLA ŞAMPİYONLUK”
Sağlam, gelecek sezona ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi: “Bu sene bizim için önemli bir başlangıç olacak. Yeni yapacağımız çalışmalarla, yeni transferlerle bu dönem iddialı bir Beykoz oluşturmaya gayret ediyoruz. Her anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şampiyonluk parolasıyla yeni döneme başlamış olacağız.”

GELECEK SEZON YAPILANMASI HAKKINDA

Daha önce yaptığımız https://www.hentbolhaber.net/beykoz-10-isimle-sozlesme-yeniledi/ haberinde, Beykoz’un gelecek sezon yapılanması hakkında şu ifadeler yer almıştı:

“Alınan bilgiye göre Burak Turan, Çağlayan Öztürk, Samet Kanberoğlu, Gürkan Soğukpınar, Ömür Pehlivan, Salih Uludağ, Fatih Ateş, Alper Aydın, Ömer Faruk Güldal ve Alperen Arabacı gelecek sezon da Beykoz Belediyesi formasını terletecek. 2022-2023 sezonu öncesi kadrosuna takviyeler de yapan Beykoz Belediyesi Antalyaspor’dan Ali Emre Babacan ve Doğukan Gök ile İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Orkun Söz’ü de renklerine bağlamıştı. Beykoz Belediyesi’ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre İstanbul ekibinin transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü ve yeni isimlerin de kadroya katılacağı  bilgisine ulaşıldı.”

Bakmadan Geçme