Kupa TBMM’de

Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonu Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Yönetim, Teknik Ekip ve Sporcuları Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Karaman'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Karaman, Türkiye Kupası Şampiyonu olan Rize temsilcisi Ardeşen GSK’yı makamında kabul etti.

Bursa’da düzenlenen Türkiye Kupası dörtlü finallerinde şampiyon olan Ardeşen GSK’nın kaptanı Perihan Topaloğlu’ndan kupayı alan Başkan Karaman, Kulüp Başkanı Rauf Oğuz’dan elde edilen başarı hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra tek tek sporcularla konuşan Başkan Karaman, memleketi Rize’nin takımının şampiyon olmasından dolayı büyük gurur yaşadığını ifade ederek, Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Süper Ligi şampiyonluk maçlarında da başarılar dileyerek sporculardan ikinci kupanın sözünü aldı.

Ziyarete aynı zaman da AK Parti Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ile Hikmet Ayar, AK Parti’nin Rizeli İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Rize İl Genel Meclis Üyesi Zekeriya Bozkan, Ardeşen GSK Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Ardeşen GSK Antrenörleri Ali İhsan Tekin ile Şevki Demiroğlu da katıldı.

Bakmadan Geçme