Kupayı , Başkan Evcilmen’e Teslim Ettiler

Muratpaşa Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı'nın Kazandığı Türkiye Kupası ile Çağlayan Spor Salonu'nun açılışı törenine gelen bayan hentbolcular kupayı, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e teslim etti.

Muratpaşa Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı’nın Kazandığı TürkiyeKupası ile Çağlayan Spor Salonu’nun açılışı törenine gelen bayanhentbolcular kupayı, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’eteslim etti.

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası’nı AntalyaMuratpaşa Belediyespor kazandı. Final maçında Ankara YenimahalleBelediyesi’ni 20-19 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor TürkiyeKupası’nın ikinci kez sahibi olarak tarihi bir başarıya imza attı.Bayanlar Hentbol Türkiye Kupası final maçında Kocaeli Şehit Polis RecepTopaloğlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada başa baş bir mücadelevardı. Karşılaşmada bir ara farkı 4 sayıya çıkaran MuratpaşaBelediyespor, ilk devreyi 11-8 önde kapattı. İkinci yarıda YenimahalleBelediyesi maçta dengeyi kurdu. Son dakikalara 2 sayı farkla önde girenAnkara ekibi skor üstünlüğünü koruyamadı ve maçı Muratpaşa Belediyespor20-19 kazanarak 2013-2014 sezonu Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Maçınardından düzenlenen kupa töreninde Muratpaşa Belediyespor’a kupasını vemadalyalarını Spor Genel Müdürlüğü Uluslararası İlişkiler Daire BaşkanıOzan Çetiner, Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil ve HentbolFederasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu takdim etti. Yeni MahalleBelediyesi’nin madalyalarını ise Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor ilMüdürü Muzaffer Çintimar’ın elinden aldılar.

TÜRKİYE KUPASI’NI TESLİM ALDI

MuratpaşaBelediyespor Bayanlar Hentbol Takımı’nın kazandığı Türkiye Kupası ileÇağlayan Spor Salonu’nun açılışı törenine gelen bayan hentbolcularkupayı, Başkan Evcilmen’e teslim etti. Muratpaşa Belediyespor’unhentbolde son üç sezona damga vurduğunu söyleyen Başkan Evcilmen ,"Arkadaşlarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor. Bu başarıları eldeetmek kolay değildir. Son yıllarda bu takım Avrupa’da 2 defa finaloynadı. Süper Lig’de art arda 2 defa şampiyon oldu ve 2 defa TürkiyeKupası’nı kazandı. Bu başarılar sadece Antalya tarihine değil Türkiyetarihine altın harflerle yazılacak başarılardır" dedi.

Haber

Bakmadan Geçme