'Kupayı kazanmak istiyoruz'

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Antalyaspor'a konuk oldu. 38-25'lik ilk maçın avantajıyla maça çıkan İstanbul ekibi, ilk yarısını 15-17 üstünlükle geçtiği müsabakayı 34-39 kazanarak yarı finale yükseldi. Türkiye Kupası'nda yarı finale adını yazdıran Beykoz Bld. Spor Kulübü'nün sportif direktörü Akın Yenigün maç sonu hakkında düşüncelerini hentbolhaber.net'e aktardı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Antalyaspor’a konuk oldu. 38-25’lik ilk maçın avantajıyla maça çıkan İstanbul ekibi, ilk yarısını 15-17 üstünlükle geçtiği müsabakayı 34-39 kazanarak yarı finale yükseldi.

Türkiye Kupası’nda yarı finale adını yazdıran Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün sportif direktörü Akın Yenigün maç sonu hakkında düşüncelerini hentbolhaber.net’e aktardı.

Yenigün’ün sözleri şu şekilde: “Maçı kazandığımız için mutluyuz. Yarı finale yükseldik. Avrupa Kupalarına kalma yolunda da önemli bir aşama kaydettik. Bu sene kupayı kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki maçları kazanıp, hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Tüm oyuncularımızdan memnunuz. Gösterdikleri mücadeleden ötürü tüm takımı kutluyoruz. Çok iyi mücadele sergilediler. Takımda şu an içinde Tahir ve Gürkan’ın ufak bir sakatlık hali mevcut.  Yarı final mücadelesine kadar sakatlıklarının iyileşeceğini düşünüyoruz. Takımın morali de oldukça yerinde. Öncelikle yarı finali geçip, finalde de kupayı kazanmak istiyoruz.”

Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün, Antalya Spor Kulübü karşısındaki maçı kazanmasında etkili olan isim; 11 gol ile Salih Uludağ oldu. Uludağ’ı 7 gol ile Samet Kanberoğlu ve 6 gol ile Alperen Arabacı takip etti.

Bakmadan Geçme