Kuralar Sonrası İlk Resmi Açıklamalar

Avrupa Kupalarında Rakipler belli olduktan sonra, Antrenörler İlk Kez Resmi Açıklamalarda Bulundu.

Avrupa Hentbol Federasyonunun Viyana’da ki merkezinde gerçekleşen Avrupa Kupaları kura çekimi sonucunda ekiplerimizin rakipleri belli.

Kura çekimi ardından antrenörlerimizin ilk resmi açıklamaları şu şekilde oldu.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor –  London GD ( İngiltere )
Maltepe Gençlik Bld S.K – Jac Alcenana ( Portekiz )
Nilüfer Belediyesi S.K – Jms Hurry-Up  ( Hollanda )
Ankara İl Özel İdare S.K – Ks Azoty Pulowy ( Polonya)
Çankaya Belediyesi Anka – KHF Kastrioti ile Handball Femina Visen arasındaki turun galibi ile

 

HaberNilüfer Belediyespor Hollanda’nın JMS HURRY-UP takımı ile eşleşti.

Kura sonrası Antrenör Fatih Işık yapmış olduğu açıklamada:” Dişimize göre bir rakip ile eşleştik. Gerekli çalışmalar ve analizleri yapıp , çalışmalarımızı sürdüreceğiz.. Rakibimiz çok üst seviyede bir ekip değil, fakat kötü bir takım olduklarını da düşünmüyorum. Eşdeğer güçteki takımlar birbirleri ile eşleştiler. Öncelikle Hollanda ekibini geçmemiz gerekiyor. Çeyrek final ilk hedefimiz. İyi bir takımımız ve iyi bir kura olduğu taktirde ilk 8’de yer almak istiyoruz.”dedi.

Haber

Ankara İl Özel İdare takımı Chalenge Cup’ta Polonya’nın Ks Azoty Pulowy takımı ile eşleşti.

Eşleşme sonra Antrenör Adnan Öztürk rakip hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk : ”Rakibimiz hakkında fazla bir bilgimiz yok. Biz iyi bir ekibiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.İlk maçı Ankara’da oynamamız bizim için dezavantaj olacak. Fakat kadromuzda birçok milli sporcu bulunduruyoruz ve onların bu maçlarda katkısı çok olacaktır."dedi.

 

Maltepe Gençlik Spor Kulübü Portekiz’in JAC ALCENANA takımı ile eşleşti.Haber

Antrenör İsmail Güney eşleşme sonrası rakibi değerlendirdi.

Güney : ”Portekiz takımı ile eşleştik.Bizim için hayırlısı olsun.Portekiz hentbolunun oyun yapısını biliyoruz.Yabana atılacak takım değiller. Maçlara zamanımız var. Eksiklerimizi tamamlarsak daha iyi duruma geleceğiz. Turu geçmek için sanşımızın olduğunu düşünüyorum. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Transferlere de değinen İsmail Güney ”Ayrıca yabancı bir kaleci için çalışmalarımız devam ediyor. İç transferlerimizde çoğu oyuncumuz ile anlaştık , kaleci sorunumuzu çözdükten sonra transferi kapatacağız ve çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

 

HaberBüyükşehir Belediyesi Ankaraspor , 1.turda İngiltere ekibi London Gd ile eşleşti.

Kura sonrası düşüncelerini ilk kez aktaran Antrenör Zeki Polat yapmış olduğu açıklamada: ”Kuralarda daha rahat bir ekip ile eşleştiğimizi düşünüyorum. Yaptığım incelemede Alman , Romen , Fransız ve İspanyol sporcuları dışında kendi ülke sporcularından kurulu bir takım. Çok profesyonel bir takım olarak görmedim. İlk maçın İngiltere’de olması bizim için avantaj. Bu turu geçersek ikinci turda Fransız ekibi ile karşılaşacağız. Şampiyonlar Liginde top 16’ya kalmış bir ekip. Hiçbir zaman yenilmeyecek bir takım yoktur. Bizde birinci turu geçtikten sonra ikinci turuda geçeceğimize inanıyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaparak derece yapmak için çalışacağız."dedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme