Kurtovic, Kastamonu Belediyespor’da

Kastamonu Belediyesi GSK, Avrupa’nın en önemli oyuncusuna imza attırdı.

Avrupa Ligi, Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türk hentbol tarihinin en önemli transferlerinden birisine imza attı. 

Kastamonu Belediyespor, Norveçli yıldız hentbolcu Amanda Kurtovic’i renklerine bağladı. Yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Dünyanın en prestijli hentbolcularından biri olan Amanda Kurtovic, artık Türkiye’de… Son 2 sezondur Györi Audi ETO KC forması giyen 29 yaşındaki deneyimli oyuncu Amanda Kurtovic, büyük ailemizin bir parçası oldu. Son 10 sezonda Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele eden, kariyerinde Olimpiyat Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu bulunan deneyimli sağ oyun kurucu, Avrupa şampiyonluğu hedefinde gücümüze güç katacak. Norveçli oyuncu artık Kastamonumuzun başarısı için mücadele edecek. Kurtovic’e ailemize hoş geldin diyor, Kastamonu formasıyla nice başarılar diliyoruz.”

Bakmadan Geçme