Kütahya’da Hentbol Konuşuldu

Kütahyalı hentbol hakemleri, Hentbol İl Temsilcisi Yasin Yalçın’ın organize ettiği yemekte biraraya geldi.

Kütahyalı hentbol hakemleri, Hentbol İl Temsilcisi Yasin Yalçın’ın organize ettiği yemekte biraraya geldi.

Yemekte Kütahya’da Hentbol sporunun gelişmesi için nerel yapılması gerektiği, alt yapı için ilkokullara ağırlık verilmesi ve ilerleyen yıllarda Kütahya’da bölgesel lig takımının kurulması tartışıldı.

Kütahya’nın yapısına uygun olan hentbol spor dalının ilkokullarda dahada yagınlaştırılması için beden eğitimi öğretmenlerine daha fazla işin düştüğünü belirten il temsilcisi Yasin Yalçın, okullarda hentbol takımı sayısını çoğaltmayı hedeflediklerini belirtti.

Hentbol Antrenörü Hakan Gedik ise, "Yemek Hentbolle ilgili sorunlarımızı konuşmak adına çok iyi geçti İl Temsilcimize çok teşekkür ediyorum, Hentbol branşı yıllardan beri Kütahya’da üvey evlat muamelesi görmekteydi yeni yeni artık hentbolün kıymeti anlaşılmaya başlandı. Ayrıca Halk eğtim merkezi Müdürü Ömer Karayel’in de gerek hentbol gerekse diğer branşlara verdiği desteğe çok teşekkür eder bu desteğin artarak devam etmesini temenni ederim. Eski il temsilcisi Hüseyin Maraşlı ise "amacımız birlik ve beraberlik içinde bir yemek yemek ve Kütahyada Hentbol branşının sorunlarını konuşmaktı faydalı bir toplantı olduğunu düşünüyorum,Kütahyanın genç nüfusunun Hentbole daha fazla ilgi göstermesi için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

İHA

Bakmadan Geçme