Lejyonerlerimiz yakın takipte

Yurt dışında forma giyen lejyonerlerimiz Yunus Özmusul, Doruk Pehlivan, Durmuş Ali Tınkır, Cemal Kütahya ve Tuğberk Çatkın yakın takipte.

HENTBOLHABER.NET – Sezon başında yurt dışına transfer olan oyuncularımız Yunus Özmusul, Doruk Pehlivan, Durmuş Ali Tınkır, Cemal Kütahya ve Tuğberk Çatkın A Milli Takım Teknik heyeti tarafından yakından takip ediliyor.

A Milli Takım Başantrenörü İlker Şentürk’ün sık sık milli sporcularımızı aradığı, performansları hakkında bilgi aldığı ifade edildi.

Doruk Pehlivan, Polonya’nın PGE Vive Kielce, Yunus Özmusul Yunanistan’ın A.E.K., Durmuş Ali Tınkır Yunanistan’ın Olimpiyakos, Cemal Kütahya ve Tuğberk Çatkın Katar’ın Al-Shamal takımında forma giyiyorlar.

25-27 Ekim’de 2021 Dünya Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarına hazırlık yapan A Milli Takım Teknik heyeti oyuncularımızın performanslarını yakından takip ederek, aday kadroyu belirleyecek.

İlker Şentürk, “Tüm oyuncularımız bizim için değerli. Tuğberk olsun, Durmuş Ali olsun, Doruk olsun Yunus ve Cemal’i yakından takip etmeye ve izlemeye çalışıyorum. Ayrıca Türkiye liginde ki tüm oyuncularımızın performansını takip ediyoruz. Artık hentbol de başarı yakalamak ve her seferinde bir basamak atlamak zorundayız. Çalışıyoruz. Tüm oyuncularımıza güveniyorum” dedi.

Bakmadan Geçme