Lider evinde galip

Beşiktaş Mogaz, THF Süper Lig’in 17. Haftasında İzmir BŞB ile oynadığı maçta 36-26 galip geldi.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi 17. Haftası bugün (7 Şubat Cumartesi) oynanan tek müsabaka ile başladı.

İstanbul Süleyman Seba Spor Salonu’nda Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşma ev sahibi siyah beyazlı takımın galibiyeti ile sona erdi.

MAÇIN YILDIZI UĞUR ÇOBAN
Beşiktaş Mogaz karşılaşmaya Kaleci Mesut Çebi, Sol Kanat Uğur Çoban, Sol Oyun Kurucu Predrag Dacevic, Orta Oyun Kurucu Erwin Jan Feuchtmann Perez, Sağ Oyun Kurucu Ömer Ozan Arifoğlu, Sağ Kanat Kubilay Yılmaz ve Pivot Tolga Özbahar yedilisi ile başladı.

Beşiktaş’ın ilk golü Ozan Arifoğlu’ndan gelirken Sol Kanat Uğur Çoban ilk yarıda misafir ekip tarafından durdurulamayınca karşılaşmada fark açıldı. 10. Dakika 7-3 ve 25. Dakika 16-10 geçilirken ilk yarı 20-14 sona erdi.

Haber

FARK KAPANMADI
Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş Mogaz’da Sağ Oyun Kurucu Ramazan Döne ve Sol Oyun Kurucu David Rasic ve siyah beyazlıların bu sezon başında Ankara İl Özel İdare’den transfer ettiği skorer oyuncu Orta Oyun Kurucu Volkan Çalışkan’ın golleri ile farkı koruyan Beşiktaş Mogaz, İzmirli rakibi karşısında ikinci devrenin ilk 10 dakikasını 28-17, ikinci 10 dakikasını ise 31-23 önde tamamladı. Karşılaşma 36-26 sona erdi.

Beşiktaş Mogaz son galibiyetle puanını 32’ye çıkarıp liderliğini korurken rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi SK 9 Puan ile ligin son sırasında kaldı.

Haber

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK ŞAMPİYON OLAN ANTRENÖRÜ YILIN HENTBOL ANTRENÖRÜNE KARŞI
Beşiktaş bir sonraki karşılaşmasını VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nin (VELUX EHF CL) son şampiyonu ile oynayacak. SG Flensburg-Handewitt ile Almanya’da 11 Şubat Çarşamba günü karşılaşacak olan Beşiktaş VELUX EHF CL B Grubu’nda 9. maçına çıkacak. Beşiktaş Mogaz’ın güçlü rakibi Flensburg’un antrenörü Ljubomir Vranjes 2014 yılının hentbol antrenörü seçildi.

Haber

Bakmadan Geçme