Lider Kim Olacak?

Hentbol Erkekler Süper Lig 7.Haftanın lideri kim olacak?

Hentbol Erkekler Süper Lig 7.Haftada Ankara İl Özel İdare spor ile Ankara Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka sonucunda kazanan takım 12 puanla 7.haftayı lider kapamış olacak.

6.hafta sonunda lider 10 puanla Ankara İl Özel İdare spor olurken , averaj sonucu 2.sırada Ankara Büyükşehir Belediyespor yer alıyor.

Haftanın bu önemli müsabakası öncesi görüşlerini aldığımız her iki takımın antrenörleri Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundular.
Haber
Ev sahibi ekip Ankara İl Özel İdare spor’da Antrenör Murat MIZRAKÇI : " Liderlik güzel fakat önemli olan bundan sonrası. Daha ligin çokbaşındayız. Çok büyük bir avantaj yakaladığımızın takım olarakfarkındayız. Bu avantajı korumak ve daha da ileriye taşımak bizimelimizde. Bu konuda ciddiyeti elden bırakmadan, bulunduğumuz konumlayetinmeyerek, hep üzerine nasıl koyarızla hareket ederek, başarıyıyakalayacağımıza inanıyorum. Çok önemli bir oyuncu gurubuylaçalışıyoruz. Yeteneğin ötesinde yürekten oynayan ,takım ruhunu üstdüzeyde yaşayan oyuncularla çalışmak gerçekten büyük bir şans. Ben ekipolarak bu ciddiyetle devam edeceğimize inanıyorum. 

Biz lige maç maç bakıyoruz. Rakip kim olursa olsunsadece önümüzdeki maçı düşünerek her maça final havasında çıkıyoruz. Buhafta sonu da çok zor bir maçın bizi beklediğininfarkındayız. Öncelikle sonuç ne olursa olsun herkese güzel bir oyunizlettirmek istiyoruz. Rakibimiz saygı duyulması gereken bir ekip. Hemoyun disiplini, hemde anlayışı bakımından üst düzey bir takımlaoynayacağız. Hakedenin kazanmasını diliyorum." dedi

Haber
Misafir Takım Ankara Büyükşehir Belediyespor’da antrenör Zeki POLAT ise : " Durumları eşitlemek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta aldığımızBeşiktaş mağlubiyetini hem unutturmak, hem de üç takımın güç dengelerinieşitlemek istiyoruz. Ankara İl Özel İdare yaptığı transferlerle vealdığı galibiyetlerle iyi bir takım olduğunu gösterdi. Bizde B.B.Ankaraspor takımı olarak şampiyonluk yarışının ilk ayağında , üstsıralarda yer almak istiyoruz. Bu nedenle bu maça mutlak galibiyet içinhazırlanıyoruz. Bu sene lig çok zor mücadelelere sahne oluyor. Hermaçımız final havasında geçiyor. Biz de bu çok zor haftadan yara almadançıkmak istiyoruz. Her iki takıma da başarılar dilerim. Sakatsız vecezasız bir maç olması dileğiyle.
 

Ankara İl Özel İdarespor ile Ankara Büyükşehir Belediyespor arasındaki müsabaka Cumartesi günü Saat:15.00’de THF Spor Salonunda.

 

Bakmadan Geçme