Lider Mütevazi Konuştu

Hentbol Erkekler Süper Ligine 3’te 3 yaparak başlayan Amasya Taşova Hentbolspor, lider olarak yoluna devam ediyor.

Amasya Taşova Hentbolspor’un Tekbik Direktörü Hakan Günal, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamalarda mütevazi konuştu.

Günal açıklamalarında , "Antalyaspor Hentbol Liglerinde zor deplasmanlardan biri. Açıkçası Antalyaspor’un eksik kadro ile mücadele etmesinden faydalanarak çok önemli  bir galibiyet elde etmiş olduk. Müsabakada  zaman zaman  oyuncularım  iyi şeyler yaptılar. Galibiyet bizi herşeyin çok güzel olduğu anlamında yanıltmasın. Eksikliklerimiz de var. Açıkçası bu eksikliklerimizi , geliştirmemiz gereken yerleri analiz ediyor, teknik ekip olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Şuan ki hedefimiz Hentbol erkekler Süper Liginde İlk sezonda ligde kalmak ve bunu da başardıktan sonra da diğer hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz. Bu maçta galip gelen oyuncularımı tebrik ediyorum "dedi.

SEYİRCİ HER AN HER DAKİKA ARKAMIZDA
"Amasya Taşova’da muhteşem bir ilgi var. Herkese teşekkür ediyoruz. Her maçta yanımızda olsunlar ve bizi desteklesinler"diyen Günal, sözlerine şöyle devam etti; "Salonumuz tek tribün , salon imkanı yönünden kısıtlı ancak görevli arkadaşlarımız en iyi şekilde imkanları kullanıyorlar. Kendilerine teşekkür ederim."dedi.

Bakmadan Geçme