Lider Rainbow , Yoluna Devam Ediyor

Lider Rainbow Kayseri Spor Kulübü , dolu dizgin yoluna devam ediyor.

Hentbol Erkekler 1.Ligin 20.Haftası’nda lider Rainbow Kayseri Spor Kulübü ile Ankara Metropol Spor Kulübü karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısını 18-9 önde kapatan ev sahibi ekip , maçın sonunda da 37-26 skor ile galip gelerek liderliğini sürdürdü. Müsabakada Rainbow Kayseri Spor Kulübü’nden Vanja Babler , Mustafa Aslan ve Vedran Abramoviç 7 gol atarak ev sahibi ekibin en çok golünü atan sporcular oldu. Ankara Metropol Spor Kulübü’nden ise Mehmet Çangal , 12 gol atarak takımında en fazla skora katkıda bulunan sporcu oldu.

Müsabakayı yaklaşık 300 taraftar izleyerek , lideri destekledi. Dostane bir şekilde geçen maç sonrası Rainbow Kayseri Spor Kulübü , Metropol Spor Kulübü’nü yemeğe götürdü.

Stat: Atatürk   Spor Salonu (Kayseri)

Hakemler:Fatih Kulmaç,Atila Yıldız

Gözlemci:Mustafa Şeker

Rainbow Kayseri Spor Kulübü– Velibor  (4 gol ),  Ömer Kendir, Malik Yıldırım (2 gol), Uğurcan Küçük,Ayhan (3 gol)  Atilla Ay (2 gol) ,Sasa Pulizoviç (4 gol ), Mümin Demirci (1 gol),Eyüp,Erdal   Vanja Babler ,(7 Gol) Vedran Abromoviç  (7 gol) Mustafa Aslan  (7 gol)

Antrenör:Yücel Şimşek

Ankara Metropol   Spor Kulübü: Emir (3  gol) , Mehmet Çangal   (12 gol), Bülent  (4 gol) İbrahim  (1  gol),Ender  (4 gol) Kuriş ,(2Gol),Kemal ,Uraz,Ali,Serdar,Emre,Barış

 Antrenör :Korer Koral

İlk Yarı:18-09    Rainbow Kayseri Spor Kulübü lehine

Rainbow Kayseri Spor Kulübü  Antrenörü Yücel Şimşek yaptığı açıklamada , " Play-Off maçlarına artık 2 haftanın kaldığını , 25 Mart tarihinde Ankara’da Hentbol Spor Kulübü ile  oynayacaklarını , son maçı ise kendi evimizde Konya Selçuklu Belediyesi ile oynayarak sezonu kapatacaklarını söyledi. Play-Off sisteminde ilk sekiz takım (1-4-6-8 ve 2-3-5-7-) iki gruba bölünerek müsabakalar yapacaklarını ve 2 gruptan 4 takımın final grubuna kalacağını söyledi.4 takımın ise kendi arasında oynayarak ilk 2 kulübün Süper Lige çıkacağını belirtti.

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise sabırla Play-Off  maçlarını beklediklerini , güzel bir oyunla rahat bir galibiyet aldıklarını söyleyerek , antrenör ve sporcularını kutladığını belirtti.

Bakmadan Geçme