Liderin Galibiyet Serisi Devam Ediyor

Hentbol Erkekler 1.Ligin lideri Rainbow Kayseri Spor Kulübü , deplasmanda Ordu Gençlerbirliği’ni yenerek yoluna devam etti.

Hentbol Erkekler 1.Ligin 19.Haftası’nda lider Rainbow Kayseri Spor Kulübü deplasmanda karşılaştığı Ordu Gençlerbirliği müsabakanın ilk yarısına 13-23 önde girdi. Maçın sonunda da deplasman ekibini üstünlüğü elinden bırakmadı ve 30-43 skor ile sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Müsabakada Rainbow Kayseri Spor Kulübü’nden  Malik Yıldırım ve Ayhan Alan  7 gol  , Ordu Gençlerbirliği   ‘den Muzaffer Hatipoğlu   7  gol   atarak en çok gol atan oyuncular  oldular..

Stat: Vali Kemal Yazıcıoğlu  Spor Salonu (Ordu)

Hakemler:Tayfun Torçuk –  Furkan Kazmaz

Gözlemci:Cahit Yücel

Rainbow Kayseri Spor Kulübü- Velibor  (6 gol ),  Ömer Kendir, Malik Yıldırım (7 gol), Uğurcan Küçük,Ayhan (7 gol)  Atilla Ay (4 gol) ,Sasa Pulizoviç (3 gol ), Mümin Demirci,Eyüp,Erdal (5 Gol) Vanja Babler ,(5 Gol) Vedran Abromoviç (6 gol)

Antrenör:Yücel Şimşek

Ordu Gençlerbirliği  Spor Kulübü: Doğancan  (5  gol) , Durmuş  (2 gol), Serdar (5 gol) Ümmet  (5  gol),Aytaç  (4 gol) Alper ,(2Gol),Muzaffer (7 Gol),Şahin,Ömer,Aslan,Hasan Ural,Recep

 Antrenör :Ercan AKMAN

İlk Yarı:23-13   Rainbow Kayseri Spor Kulübü lehine

Rainbow Kayseri Spor Kulübü  Antrenörü Yücel Şimşek centilmence bir maç olduğunu , artık ligde sıralamanın şekillendiğini plaf off maçlarına kadar eksikliklerini gidereceklerini söyledi.

 Kulüp başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise Play of maçlarını beklediklerini her maçın final havasında olacağını ve Süper Lige çıkacaklarını söyledi…

Bakmadan Geçme