Liderliğimizi Sürdürmek İstiyoruz

Hentbol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Taşova YİBO baş antrenörü Sercan Şenel bu hafta sonu Sakarya deplasmanında oynayacakları Büyükşehir Belediye Spor maçından galip gelip lig liderliğini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Şenel, Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde Kurban Bayramı nedeni ile verilen bir haftalık aradan sonra bu hafta sonu ligin 3. hafta maçları ile devam edeceğini hatırlattı. 

Taşova YİBO olarak  ilk iki maçı kendi sahalarında oynadıklarını aldıkları averajla da olsa lider durumda olduklarını söyleyen Şenel, "Bu hafta sonu Sakarya Büyükşehir Belediye Spor deplasmanına gidiyoruz. Rakibimiz bizim gibi ilk iki maçını kazanarak ligde averajla 3. sırada yer alıyor ve en  zor deplasman maçlarımızdan birine çıkacağız. Bu sezona başlarken amacımız içeride dışarıda tüm maçlarımızdan galip gelip Süper Lig’e direk olarak çıkmak  ve bu amaçla yeni oluşturduğumuz takımımız bu zor  maçların üstesinden gelebilecek kalitede oyunculardan oluşmakta" dedi. 
 
Şenel, "Hafta boyunca yaptığımız çalışmalar galibiyet üzerine olup amacımız Sakarya’dan galip gelerek lig liderliğimizi devam ettirmek" diye konuştu.

Bakmadan Geçme