“Lig bizim için Göztepe maçı ile yeniden başlıyor”

Erkekler Süper Ligi’nde Göztepe’yi konuk edecek olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Okan Halay değerlendirmelerde bulundu.

Halay, Sezonun İlk yarısında  yaptıkları yanlışları,  kaybettikleri puanları telafi etmek  adına  ikinci yarının geride kalan dört haftasında  iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

Halay, “Fakat daha bir başarı elde etmedik. Ülkede ne kadar çok bütçeli ya da ne kadar az bütçeli bir takımınız olsa dahi takım konsantrasyonunu sağlama konusunda sıkıntılar olabiliyor. Bizim en büyük avantajımız işine sahip çıkan kulübümüzü de bu anlamda yukarı taşımak isteyen sporcu gurubumuz var.

Lig bizim için Göztepe maçı ile yeniden başlıyor diyebiliriz. Çok sert zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız.  Taktiksel  ve fiziksel olarak maça tüm benliğimizle hazırız. Psikolojik dayanıklılığını üste taşıyan takımın kazanacağı bir maç olacak.

Seyir zevki güzel mücadele gücü yüksek bir maçta kazanan taraf olmak için büyük Antalyaspor taraftarının desteği ile  var gücümüzle mücadele edeceğiz. Göztepe maçını kazanıp ligde kendimize iyi bir yer edinmek ve moralimizi bundan sonraki maçlarda  en üst seviyede tutmak istiyoruz”dedi.




Bakmadan Geçme