Ligde Ayrı Bir Heyecan Var

Anafen Koleji Antrenörü Çetin Tiryaki açıklamalarda bulundu.

Tiryaki yapmış olduğu açıklamada , "Ligde yeni olmamızdan her maç her deplasman farklı  kazanımlarımız oldu. Sporcu,antrenör,  idareci ve kulüp olarak bir çok olumlu olumsuz tecrübeler edindik.

İlk devredeki performansımızı yaptığımız hazırlıklarla 2.devreye taşımaya çalıştık, ancak kadromuzun sınırlı olması  ve sakatlıklar sonuçları da  olumsuz etkiledi.

Bu hafta salı günü oynadığımız Maliye Milli Piyango mağlubiyetinden sonra Bursa Nilüfer Belediye deplasmanı Play Off için son şansımız idi.Bursa  Nilüfer Belediyenin de alabileceği maçı takımımız özellikle takımdaşlık  ve arkadaşlık adına herşeylerini sahaya yansıtınca maç bizim lehimize sonuçlandı .

Birkaç hafta öncesine kadar sakatların iyileşmesi takımımızın bir araya gelebilmesi sonuçlara da yansıyınca play off şansımız arttı. Herşeye rağmen son haftaki maçlarla play off a kalıp kalamayacağımız belli olacak. Bursa Nilüfer Belediyesi maçındaki moral ve performansımızla Ankara Gençlerbirliği deplasmanına avantajlı gitsekte hiçbir maç oynanılmadan kazanılmıyor.

Play Off  a kalmak istiyoruz, hafta sonu Ankara da güzel bir maç bizi bekliyor .Rüştü Hocama  Gençlerbirliğini imkansızlıklara rağmen hentbole kazandırdığı ve lige renk kattığı için ayrıca teşekkür ediyorum.

Özellikle her takımın birbirini yenebiliyor olması  bu sezon lige ayrı bir heyecan getirdi. Önümüzdeki hafta 22 Mart 2014 te ligin son hafta maçları,  ilk 8’e kalacakları ve düşecek 2. Takımın belirlemesinden dolayı  herkese büyük sorumluluk düştüğünü düşünmekteyim.

Burdan özellikle hentbolü daha iyi yere getirme ve güzelleştirme adına her yürekli adıma ve samimi gayretlere  Anafen Koleji Spor Kulübü adına saygı duyuyor teşekkür ediyorum."dedi.

Bakmadan Geçme