Lige Galibiyet İle Başlamak İstiyoruz

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: “Sezonun ilk karşılaşmasında taraftarımızın da desteği ile lige galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

 Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde yarın sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor’un Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. 

Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona, kadrolarını önemli ölçüde güçlendirerek girdiklerini belirterek, "Hazırlık dönemini de çok verimli geçirdik. Sezonun ilk karşılaşmasında taraftarımızın da desteği ile lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Geçen sezon büyük katkı sağlayan taraftarımızdan aynı desteği bekliyoruz" dedi. 

Rakipleri İzmir Büyükşehir Belediyespor’un önemli bir ekip olduğunu ifade eden Durak, "Bu yıl hedefimiz ligde üç takım arasına girmek. Bu nedenle hiç bir maçı hafife alamayız. Rakibimiz de güçlü bir ekip ve bu sezon hedefi olan bir takım kurdular. Maç içerisinde yaşayacağımız oyundan kopmalar işimizi çok zortlaştırır. Bu bilinçle çok dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme