Lise finallerinde gruplar belli oldu

29 Mart – 2 Nisan tarihlerinde Kastamonu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarının teknik toplantısı yapıldı.

29 Mart – 2 Nisan tarihlerinde Kastamonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarının teknik toplantısı yapıldı. Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanlığı Şube Müdürü Samet Atilla, Şube Müdürleri Adem Keloğlu, Tahsin Nahit Karahan, Hentbol Kastamonu İl Temsilcisi Recep Karaçam, Spor Uzmanları Tufan Coşkun, Levent Gül, Ahmet Torun, takımların antrenör ve temsilcileri katıldı.Haber

MAÇLAR İKİ AYRI SALONDA OYNANACAK
Yarın başlayacak ve 2 Nisan’daki final maçıyla sona erecek olan şampiyona grup maçları Atatürk Spor Salonu ve Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak. Kadınlar Atatürk Spor Salonu’nda, Erkekler Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda müsabakalara çıkacak. Yarı final ve final maçları ise Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Şampiyona grupları ve fikstürü için tıklayınız.

Haber Haber Haber Haber Haber Haber

Bakmadan Geçme