Liselerde büyük heyecan başladı

Kastamonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği, Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen açılış programı ile başladı. Bugün başlayan ve 2 Nisan'da sona erecek olan şampiyonada 8 kız, 8 erkek takımı mücadele edecek, 250'ye yakın sporcu Kastamonu'da şampiyonluk için mücadele verecek.

Kastamonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği, Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen açılış programı ile başladı. Bugün başlayan ve 2 Nisan’da sona erecek olan şampiyonada 8 kız, 8 erkek takımı olmak üzere 250’ye yakın sporcu Kastamonu’da şampiyonluk için mücadele verecek.

ÇAKIR: “SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”
Açılış programında konuşan Kastamonu Valisi Avni Çakır:Kastamonu aynı zamanda bir hentbol şehridir. Birçok büyük ilde olmadığı kadar hentbol takımlarımız var. Bunların yanı sıra basketbol ve futbolda da mücadele eden takımlarımız var. Bu da Kastamonu’nun bir spor şehri olduğunu bizlere gösteriyor. Ben sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu dile getirmek istiyor ve sizlere gönülden başarı diliyorum.”

VİDİNLİOĞLU’NDAN BAŞARI DİLEĞİ
Gençlerin hem pozitif bilimlerle hem de sportif faaliyetlerde uğraşması gerektiğini ifade eden Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu şunları söyledi: “Hepinizi ilerde inşallah daha iyi yerlerde görürüz. Belediye Kadın Hentbol Takımımızın Şampiyonlar Ligi’ndeki müsabakalarına da ev sahipliği yapan Merkez Spor Salonu’nda karşılaşacak olan takımlarımıza başarılar diler, bu tür organizasyonların devamlılığı adına desteklerimizin devam edeceğini belirtmek isterim.”

 “MARKA BİR SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”
Kastamonu Genlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ise; “Türkiye’nin dört bir yanından 8 kız, 8 erkek toplam 16 takımı hentbol şehri Kastamonu’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İlimiz marka bir spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kastamonu’da 5 gün boyunca hentbol şölenine dönüşecek karşılaşmalar izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber
Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Kız – Erkek Türkiye Birinciliği başladı
Haber
Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Kız – Erkek Türkiye Birinciliği başladı
Haber
Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Kız – Erkek Türkiye Birinciliği başladı
Haber
Kastamonu Valisi Avni Çakır
Haber
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu
Haber
Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak

Bakmadan Geçme