Liselerde Şampiyonlar belli oldu

Okullu Genç Erkekler ve Kızlar Türkiye Şampiyonası oynanan final müsabakaları ile Hatay’da tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Oynanan final müsabakaları sonucunda Erkeklerde Cent Koleji şampiyon olurken, kızlarda da İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

Final maçlarında erkeklerde Cent Koleji ile Ankara Genç Osman And. Lisesi karşılaştı. Bo zorlu müsabakadan galip ayrılan taraf 29-27 ile Cent Koleji olurken, Cent Koleji 2014-2105 sezonunda Okullu Genç Erkekler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Kızlarda ise İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi final karşılaşmasında Bursa Yıldırım İMKB Mes. ve Tek. And. Lisesi ile karşılaştı. Kızlar final müsabakasında 24-20 ile galip ayrılan İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi olurken 2014-2105 sezonunda Okullu Genç Kızlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye 3.sü kızlarda Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi oldu. İzmir Orkunoğlu Anadolu Lisesini 30-25 yenen Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi, Türkiye Şampiyonasında 3.lük madalyasının sahibi oldu.

Erkeklerde ise Antalya Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi  ile  Çengelköy Mes. ve Tek. Anadolu Lisesi 3.’lük madalyası için mcüadele ettiler. Oynanan müsabaka sonucunda Çengelköy Mes. ve Tek. Anadolu Lisesi 3. oldu.

Bakmadan Geçme